Gratis verzending
Custom BuILDS
2 jaar garantie
NIET Goed geld terug

Welke gaming gear moet ik kiezen?

Misschien heb je al wel een muis en toetsenbord, voldoen die nog aan je wensen? Misschien wil je nu je gaming pc compleet maken met gaming gear waardoor je nog beter kan worden in je favoriete game? Als je niet gelimiteerd wilt worden door je huidige gear, dan kies voor gaming gear van MGame, wij bieden alleen gaming gear aan van de beste kwaliteit want dat verdien jij! Hieronder vind je al info over de gear die je nodig hebt.

Gaming Monitoren

Een gaming monitor is misschien wel het belangrijkste stukje gaming gear wat je kunt kopen. Als jij meer dan 75 fps haalt op je games zorg er dan voor dat je een hoge ververs snelheid hebt oftewel refresh rate (uitgedrukt in Hz), een lage reactiesnelheid (uitgedrukt in ms) en een goede beeldkwaliteit. Over deze items hoef je je geen zorgen te maken bij MGame, wij hebben namelijk alleen maar monitoren met deze eisen!

Gaming Muizen

Gaming muizen zijn wat minder moeilijk, hij moet lekker in je hand liggen, genoeg knopjes hebben op de juiste plekken als je graag sneltoetsen wilt gebruiken op je muis en een goede sensor bevatten waarmee je veel preciezer kunt mikken in bijvoorbeeld een shooter game. Nou snappen wij bij MGame dat je ook een mooie muis wilt, vandaar dat al onze muizen RGB hebben! Zo past deze perfect bij de RGB in je pc!

Gaming Toetsenborden

Zonder een toetsenbord kun je natuurlijk vrij weinig in games, maar waarom een gaming toetsenbord en wat maakt dit anders dan andere ‘normale’ toetsenborden? Het antwoord hierop zit hem vooral in de functionaliteiten van het toetsenborden en de wijze waarop deze zijn gemaakt, oftewel van welke techniek deze gebruik maken. Gaming toetsenborden hebben in vergelijking met andere toetsenborden extra toetsen toegevoegd waarmee je sneltoetsen kunt instellen en zo aparte dingen zou kunnen doen in veel games, denk bijvoorbeeld aan een combinatie van toetsen achter elkaar die je kunt instellen op een toets of een macro die je wilt gebruiken wanneer er geen andere toetsen beschikbaar zijn die binnen het bereik van je vingers. Verder heb je op gaming toetsenborden extra mogelijkheden voor media, zoals volume hoger of lager zetten, stoppen/afspelen of volgende/vorige. Daarnaast heb je de keuze in techniek, waarbij membraan wordt gebruikt in reguliere toetsenborden en tevens het goedkoopste is. Gaming toetsenborden hebben veelal mechanische toetsen, waarbij er geen membraan wordt gebruik, maar elke toets via een switch direct contact legt. Je toetsenbord heeft dan als het ware een snellere reactiesnelheid. Gaming toetsenborden hebben veelal ook een mooi design en de LED verlichting van de toetsen kan op de meeste modellen worden ingesteld naar wens, dus ook met verschillende kleuren wat erg mooie effecten kan geven.

Gaming Headset

Een microfoon voor je game chat en goed geluid om de vijanden te horen in een, dat is waarom je een headset wilt gebruiken. Daarnaast zullen je ouders of vriendin ook geen “last” hebben van al het gleuid. We spelen tegenwoordig steeds vaker met anderen via het internet, dat wil zeggen dat je ook met elkaar praat, dan is een goede microfoon belangrijk. Verder wil je natuurlijk ook precies horen waar de vijand zit, dus goed geluid is ook ontzettend belangrijk bij het kiezen van je gaming headset. Bij MGame hebben we ervoor gezorgd dat alle gaming headsets ook echt van kwaliteit zijn, zowel het geluid als de microfoon. Daarnaast zal je zelf moeten bepalen welke je mooi vindt en natuurlijk welke goed op je hoofd past.

Game pc's voor alle prijstypes!

plaatsing toe.
De waardering van m-game.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 14 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?

Managed by Quantum ESpace

Managed by Immediate YBoost