LEER MGAME KENNEN!

Wij zijn een jong en gedreven bedrijf dat voorziet in kwaliteit en nauwkeurigheid.

OVER MGAME

MGame is een jong en gedreven bedrijf dat bedrijven en particulieren voorziet in PC’s van hoge kwaliteit. Game PC’s zijn in trek bij particulieren die hun game-ervaring willen opschroeven. We zien veel jongeren die van Playstation of Xbox overstappen naar een game PC. Daarnaast is de belevingswaarde van spellen op een PC veel beter dan op een Playstation.

Gratis verzending
Custom BuILDS
2 jaar garantie
NIET Goed geld terug

ONZE MISSIE

Onze missie is om jouw game-ervaring te upgraden. We willen je hierbij volledig ontzorgen en zorgen dat jij geen omkijken meer hebt naar jouw game PC. Een ultieme game-ervaring begint natuurlijk bij de beste materialen. Daarom steken wij veel tijd in het uitzoeken wat het beste bij jouw PC past. Mocht je een custom PC willen die je naar eigen inzicht kan inrichten, dan kan je contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat jij een offerte op maat krijgt.

REPARATIE bij mgame

Naast het creëren van de meest prachtige PC’s, bieden we ook reparatie voor je PC’s en Playstation/Xbox aan. We doen dit met de grootst mogelijke nauwkeurigheid voor de laagste prijs. We weten precies hoe jouw PC of Playstation in elkaar steekt en kunnen daarmee heel nauwkeurig je reparatie voltooien. Wil je je reparatie aanmelden? Dat kan je hier doen.

JENTE CREMER: CEO

Jente Cremer, eigenaar van Mgame: Het is fantastisch om te zien hoe games er tegenwoordig echt zijn voor alle leeftijden. Onze klanten zijn zo divers. Van millenials tot ouderen die sinds jaar en dag een spel spelen en dat graag willen blijven doen. We merken echt dat de markt in trek is, dat terwijl videokaarten door het minen van cryptovaluta steeds duurder worden.

plaatsing toe.
De waardering van m-game.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 14 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?